пʼятницю, 21 січня 2022 р.

Відзначаємо День Соборності України

В історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День  Соборності України.

Учні 10-Б та 10-В класів ОЗО "Новоархангельський НВК" заклад зсо І-ІІІ ст.-гімназія" взяли участь у  патріотичному Фотоквесті "Єднання заради НЕЗАЛЕЖНОСТІ". Квест передбачав виконання низки завдань (розробити постер, скласти ребус, зробити фото з символом краси та здоров'я, намалювати патріотичний плакат) та створення фотоколажу. Свої здобутки старшокласники презентували під час заходу "Україна єдина".

Емоційним, сповненим любові до батьківщини був запис відео здобувачами освіти висловів відомих українців про Україну.

         

Дотрималися традиції щодо створення "живого ланцюга". Створили нерозривний, символічний, живий ланцюг єдності, щоб відчути дух свободи і гордості за свою державу.

Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар